Krátkodobá ponuka

NÁZOV PODNIKU: | Reštaurácia New Angus |
MESTO: | Banská Bystrica |
ULICA: | Horná 23 |
TELEFÓNNE ČÍSLO: | 0484163090 |
NÁSTUP: | Apríl 2016 |
POZÍCIA: | Kuchár, pomocná sila do kuchyne, servírka, čašník, obchodný a eventový manager |
POŽADOVANÁ PRAX: | 1-6 mesiacov |
PLAT: | Podľa pracovnej pozície |
OSOBNOSTÉ PREDPOKLADY: | Príjemné vystupovanie |
Logické myslenie | |
JAZYKOVÉ ZNALOSTI: | Anglický jazyk - Pokročilá úroveň |
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: | Čerstvá ponuka pracovných miest Ponúkame Ti stať sa členom tímu reštaurácie New Angus, ktorá už 6 rokov prináša do Banskej Bystrice gastronómiu a poteší aj náročných konzumentov. Sídlime v priestoroch starého meštianskeho domu neďaleko centra. Našou súčasťou je samotná reštaurácia, oddelená kaviareň, samostatná vináreň, lounge v nádvorí a jedna z najkrajších letných terás na Slovensku. Pridanou hodnotou sú degustačné večere pod vedením špičkového someliéra a pravidelné témetické eventy a akcie. Už od prvého roku existencie sa umiestňujeme na popredných priečkach hodnotenia magazínu Trend a tiež v rôznych súťažiach a odborných článkoch. Náš súčasný tím apeluje na kvalitu, skúsenosť a profesionalitu. Od budúcich kolegov požadujeme profesionálny prístup k práci, milé vystupovanie a flexibilitu. Ponúkaný plat sa odvíja podľa pracovnej pozície. Predpokladaný nástup je marec/apríl 2016. Výberové konanie do 15.3.2016. Svoje životopisy posielajte na info@newangus.sk Česrtvá ponuka pre vás: Ako predjedlo sme pripravili miesto pre skúsené servírky a čašníkov na trvalý pracovný pomer alebo na letnú brigádu, ktorí sa spolu s ostatnými postarájú o príjemnu obsluhu a prostredie pre zákazníkov. Naši budúci kolegovia by sa mali vedieť dohovoriť po anglicky, ovládať gastronomické pravidlá a zásady správneho stolovania. Súčasťou hlavného menu je možnosť začleniť sa do tímu šéfkuchára Petra Boocza, ktorý má na svojom konte niekoľko ocenení a rád by svojho tímu našiel okrem kvalitného kuchára aj šikovnú posilu do kuchyňe. Ako dezert ponúkame pozíciu obchodného a marektingového manažéra, ktorý bude mať pod palcom prieskum trhu, zmapovanú súčasnú situáciu v gastrobiznise a pripravený strategický a kreatívny koncept prezentácie našej reštaurácie. |
Reagovať na ponuku