X

Napíšte nám

Blog

Krátkodobá ponuka




NÁZOV PODNIKU:Reštaurácia New Angus
MESTO:Banská Bystrica
ULICA:Horná 23
TELEFÓNNE ČÍSLO:0484163090
NÁSTUP:Apríl 2016
POZÍCIA: Kuchár, pomocná sila do kuchyne, servírka, čašník, obchodný a eventový manager
POŽADOVANÁ PRAX: 1-6 mesiacov
PLAT:Podľa pracovnej pozície
OSOBNOSTÉ PREDPOKLADY: Príjemné vystupovanie
Logické myslenie
JAZYKOVÉ ZNALOSTI: Anglický jazyk - Pokročilá úroveň
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:Čerstvá ponuka pracovných miest
Ponúkame Ti stať sa členom tímu reštaurácie New Angus, ktorá už 6 rokov prináša do Banskej Bystrice gastronómiu a poteší aj náročných konzumentov. Sídlime v priestoroch starého meštianskeho domu neďaleko centra. Našou súčasťou je samotná reštaurácia, oddelená kaviareň, samostatná vináreň, lounge v nádvorí a jedna z najkrajších letných terás na Slovensku. Pridanou hodnotou sú degustačné večere pod vedením špičkového someliéra a pravidelné témetické eventy a akcie. Už od prvého roku existencie sa umiestňujeme na popredných priečkach hodnotenia magazínu Trend a tiež v rôznych súťažiach a odborných článkoch.
Náš súčasný tím apeluje na kvalitu, skúsenosť a profesionalitu. Od budúcich kolegov požadujeme profesionálny prístup k práci, milé vystupovanie a flexibilitu.
Ponúkaný plat sa odvíja podľa pracovnej pozície. Predpokladaný nástup je marec/apríl 2016. Výberové konanie do 15.3.2016. Svoje životopisy posielajte na info@newangus.sk
Česrtvá ponuka pre vás:
Ako predjedlo sme pripravili miesto pre skúsené servírky a čašníkov na trvalý pracovný pomer alebo na letnú brigádu, ktorí sa spolu s ostatnými postarájú o príjemnu obsluhu a prostredie pre zákazníkov. Naši budúci kolegovia by sa mali vedieť dohovoriť po anglicky, ovládať gastronomické pravidlá a zásady správneho stolovania.
Súčasťou hlavného menu je možnosť začleniť sa do tímu šéfkuchára Petra Boocza, ktorý má na svojom konte niekoľko ocenení a rád by svojho tímu našiel okrem kvalitného kuchára aj šikovnú posilu do kuchyňe.
Ako dezert ponúkame pozíciu obchodného a marektingového manažéra, ktorý bude mať pod palcom prieskum trhu, zmapovanú súčasnú situáciu v gastrobiznise a pripravený strategický a kreatívny koncept prezentácie našej reštaurácie.
Reagovať na ponuku

Meno:

Váš e-mail:

Telefón:

Správa:

Príloha: